Shenzhensoort Technologieco., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd certificaten
China Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd certificaten
1. Het systeem is regelmatig begonnen, zonder schommelingsstroom; 2. Veel hogere efficiency dan oud systeem; 3. Opmerkelijke energie - besparing dan oud systeem; 4. Systeem stabiel het lopen regelmatig en, zeer lage stroom.

—— Maleise partner

De machinelooppas regelmatig en de hoogte - de kwaliteitsmachine is zeer goed.

—— Russische agent

Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd

1 2 3
Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd
Bedrijf voorbureau Werkruimte Meeting Room

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Soort
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 12000000.00-15000000.00
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 20% - 30%

Het Shenzhensoort Technologieco., Ltd, dat in 2012 wordt gevestigd, is een onderneming van de technologieinnovatie. Zich specialiseert in de productie van van de de omschakelaars permanente magneet van de de uitvoer de servoaandrijving synchrone motoren, het integreren productontwerp, ontwikkeling en productie. Ons bedrijf wordt gevestigd op het stedelijke gebied van Shenzhen met geschikt vervoer. Alle producten van ons bedrijf keuren internationale kwaliteitsnormen goed, en de producten worden overzee uitgevoerd, en hebben in binnen- en buitenland vele markten.

 

Onze bestaande zelf-gebouwde fabriek behandelt een gebied van 10.000 vierkante meters en heeft ongeveer 300 werknemers. De jaarlijkse verkoop van 150 miljoen Amerikaanse dollars, wordt 60 percent van de producten overzee uitgevoerd aan.

 

Het bedrijf heeft geavanceerde en betrouwbare laboratoria, zoals EMC elektromagnetische compatibiliteitlaboratorium, prestatieslaboratorium, en laboratoriummateriaal zoals 0.4KW~630KW. 100% van PCBA wordt de productregel getest door high-end automatisch proefsysteem. De gehele machine keurt volledig automatisch systeem voor prestatietest goed, en het afgewerkte product is gekwalificeerde 100%. Tegelijk met de kwaliteitscontrole van het productieproces, hebben wij CQC-de certificatie van Ce.

 

Gezien hoogte - kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice, hebben wij een mondiaal verkoopnet opgezet. Als uw bedrijf geinteresseerd in om het even welk van onze producten is of een ordebedoeling heeft, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. 

 

Sluit me aan bij ons, geniet van de zaken.

Contactgegevens
Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Tim

Fax: 86-755-85240502

Direct Stuur uw aanvraag naar ons